Therapiepraktijk voor healing en coaching

VOOR ALS JE ONDERSTEUNING ZOEKT BIJ HET OPLOSSEN VAN PERSOONLIJKE PROBLEMEN


Als het leven pijn doet, als je het gevoel hebt totaal vast te lopen en bang bent de greep op je leven te verliezen, kan ik je steunen. Het is moeilijk om hulp te vragen. Maar weet: je hoeft het niet langer alleen te doen. Als je dat kon had je, het allang gedaan, toch? Zoek hulp.

WINNEN?

In de hectische wereld van vandaag is het helemaal niet vreemd dat je vastloopt of verslaafd raakt. Ik geloof zelfs dat het logischer is om er gek of in de war van te worden dan er ’normaal’ onder te blijven. Alles gaat zo snel en iedereen is vooral bezig met het streven naar nog meer perfectie. We willen alles hebben, kunnen, doen en mogen. Winnaars moeten we zijn, want dan tel je mee in deze wereld...
Maar hoe moet je dan omgaan met verlies?

VERLIEZEN

Verliezen doet pijn. Verlies van respect, macht, liefde, controle of aanzien. Wie is er niet bang voor verlies? Verlies van geliefden, je baan, gezondheid of uiterlijke schoonheid. We hebben er alles voor over om het te voorkomen. Met als resultaat dat we ten ondergaan aan het er tegen vechten:
’op een dag komen ze erachter: ik ben niet goed genoeg...’

HEALING

Als je veel en vaak verloren hebt voelt het alsof je stuk bent, alsof alles is mislukt en je voelt je uitgeput en moedeloos. Dan heb je liefdevolle steun nodig om weer heel te worden.

Als healingtherapeut en ervaringsdeskundige heb ik de afgelopen 30 jaar anderen bijgestaan om weer vrij, zelfstandig en met vertrouwen in het leven te staan.


JE DOET ERTOE!
Monique

 

Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
opleiding coach
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Reacties
Maak een afspraak
Info & Contact