Therapiepraktijk voor healing en coaching

Therapie-healing-coaching is de volgorde waarin ik werk. Je zou ook kunnen zeggen: denken, voelen, doen. Oud zeer opruimen en ruimte maken voor nieuw levensperspectief. Zie het als een verhuizing: een intensief traject van dozen in- en uitpakken. Je gaat naar een nieuwe plek. Wat wil je mee en wat heb je niet meer nodig.

Therapie is weten wat jouw probleem is, weten hoe jij in elkaar zit en ontdekken hoe jij het graag anders zou willen.

Healing is voelen hoe jij in je lijf zit en wat jouw eigen ruimte is, het laten gaan van oud verdriet, het ervaren van jouw kracht én kwetsbaarheid en met heel veel liefde leren vertrouwen dat jij goed bent zoals je bent.

Coaching is het ontvangen van ondersteuning bij het in de praktijk brengen van wat jij tijdens de therapie en healing hebt ontwikkeld en verkregen. Als je met deze nieuwe levensinstelling de wereld instapt zul je tegen van alles aanlopen omdat je anders in het leven staat dan voorheen. Dan is het van wezenlijk belang dat je ook buiten de sessies om steun kunt krijgen.


VERTROUWEN DOOR ERVARING

Met onthouding, genezing, verwerking of heel zijn ben je er nog niet. Het leven begint dan pas opnieuw. Daarna komt het aan op eerlijkheid, dapper zijn, liefde en steeds meer vertrouwen krijgen door ervaring. In mijn praktijk werk ik met mensen aan verlies, trauma, relatieproblemen, scheidingen, depressiviteit, rouwverwerking, burnout, paniekaanvallen en alle soorten verslavingen.

Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
opleiding coach
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Reacties
Maak een afspraak
Info & Contact