Therapiepraktijk voor healing en coaching

ORKA’s TRANING


De volgende training zal in de herfst 2022 starten. Geef je op voor de wachtlijst bij christiane@orkacircle.com.

Straks zal ORKA’s Circle in het groot gaan opereren en zullen we op allerlei wijzen aan de wereld mogen laten zien dat het terugbrengen naar je zelfhelend vermogen je totaal vrij kan maken van verslavingen en dwangmatig denken en handelen. Onze visie dat een verslaving geen ziekte is en ook geen psychische stoornis maar ‘slechts’ een maatschappelijke verwarring, is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.

Het wordt een doorlopende training waarin je kunt leren hoe je je verworven vrijheden kunt doorgeven aan anderen. Voor degenen die al professioneel werken als coach, therapeut, arts, leraar etc. is deze Vrij Eten training een mooie aanvulling op hun tot nu toe opgedane ervaring. Maar de training is even waardevol en toegankelijk voor ‘huis-tuin-en keukengebruik’.

Door het open karakter van de training is er geen sprake van hiërarchie, waardoor er een optimale sfeer ontstaat om met en van elkaar te leren. Het verschil van stadia in ieders ontwikkeling maakt de groepen uiterst interessant, dynamisch en leerzaam.

Je kunt per keer kunt inboeken. De enige voorwaarde voor deelname is dat je geen pschychofarmaca gebruikt (antidepressiva, antipsychotica etc.) en vrij bent geworden van je verslavingen. Wie geen enkele ervaring heeft met Monique’s sessies, vragen we om eerst een kennismakingsessie te boeken om haar werkwijze te ervaren.

Prijs per keer: € 175 inclusief lunch

Max. 15 deelnemers

De volgende training zal in de herfst 2022 starten. Geef je op voor de wachtlijst bij christiane@orkacircle.com.

Aanvang 10 uur, afsluiting 17 uur.

Je plek is verzekerd op het moment dat je het bedrag hebt overgemaakt naar rekeningnummer NL89INGB0006833038 t.n.v. ORKA’s Circle.

Let op: vermeld daarbij je naam en de datum waarop je komt!

Logo Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
Opleiding coach
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Reacties
Maak een afspraak
Info & Contact
 
Tekst Monique Rosier