Therapiepraktijk voor healing en coaching

MIJN BOEK

In oktober 2009 is bij uitgeverij Christofoor het boek verschenen waarin ik persoonlijke ervaringen met mijn eetverslaving en de weg eruit beschrijf.


Omslag Monster & Mo - Nooit meer op dieet - Monique Rosier

MONSTER & MO

Nooit meer eetverslaafd

Dit boek richt zich tot iedereen wiens leven in beslag wordt genomen door eten en diëten. Van ‘die drie kilo’s’ die er ondanks Sonja maar niet van af willen tot de meest extreme vormen: anorexia en boulimia. Monique beschrijft in haar persoonlijke relaas op een innemende, heldere, maar vooral confronterende en rauwe wijze hoe zij het monster in haarzelf de baas is geworden. Acht jaar lang wisselde ze boulimia af met anorexia, overeten, diëten en uithongeren. Monique begon in de jaren tachtig een allesomvattende speurtocht naar de oplossing: zelfhulpgroepen en intense vormen van therapie in Nederland en Amerika legden de fundering. Een zoektocht naar paranormale geneeskunde en spirituele ontwikkeling bracht uiteindelijk alles samen en vormde de basis van haar herstel en huidige levenshouding.

Monique is al 30 jaar verlost uit haar ‘hel’. Haar ideeën staan loodrecht op die van de strategieën van dwang, voedselplannen en diëten. Het probleem van eetverslavingen breidt zich alarmerend en in allerlei vormen uit. Er is nog niet genoeg hulp en inzicht en er zijn nog maar bitter weinig blijvend positieve resultaten. Eetverslaving is misschien wel de ingewikkeldste verslaving die er is, met eten kun je immers niet stoppen.

Zeker ook voor de niet-(eet)verslaafden onder ons een boek met veel inzichten en (h)eerlijk herkenbaar om te lezen. Een inspirerend boek met praktische informatie voor een dieetvrij leven.

 

ISBN 978 90 6038 636 1
Omvang: 192 blz.
Hardcover, 17 x 22,3
Prijs: € 27,50
NUR 751
Uitgever: Cichorei
Verkrijgbaar sinds: oktober 2009

Dit is de mooie nieuwe derde druk met harde omslag én leeslintje.

Bestel hier het boek rechtstreeks bij de uitgever

Bestel hier het boek bij Bol.com

Bekijk hier de reacties van lezers op mijn boek.

Bekijk hier artikelen uit de media over mijn boek.Logo Monique Rosier
Tekst Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
opleiding coach
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Reacties
Maak een afspraak
Info & Contact