Therapiepraktijk voor healing en coaching
Foto Monique Rosier

VERSLAAFD

Tot in het diepst van mijn ziel weet ik hoe heftig het is om verslaafd te zijn. Ik leed acht jaar aan een zeer ernstige eetverslaving waarin ik boulimia afwisselde met anorexia, overeten, diëten en uithongeren. Inmiddels ben ik al dertig jaar geheel vrij van deze complexe, eindeloos hardnekkige verslaving.

OPLOSSING

In de tachtiger jaren bestond er heel weinig bekendheid en ervaring over deze ingewikkelde verslaving. Ik begon een allesomvattende speurtocht naar de oplossing. Trouwe bezoeken aan de samenkomsten van zelfhulpgroepen en intense vormen van therapie in Nederland en Amerika legden de fundering. Een zoektocht naar paranormale geneeskunde en spirituele ontwikkeling bracht uiteindelijk alles samen en vormde de basis van mijn herstel en huidige levenshouding. Ik volgde meerdere opleidingen en cursussen zodat ik mijzelf kon ontwikkelen als therapeut en healer. Mijn praktijk ontstond 30 jaar geleden op een organische manier, zonder enige commerciële opzet of publiciteit. Mijn eerste cliënten hadden totaal andere problemen dan eetverslavingen en ook hen bleek ik met mijn methodiek liefdevol en succesvol te kunnen helpen.

INSPIRATIE

Als ervaringsdeskundige weet ik dat het gevecht tegen jezelf uiteindelijk niet werkt. Ik ontdekte hoe je van je ergste vijand je vriend kunt maken. Met mijn ‘succesverhaal’ heb ik de afgelopen jaren vele anderen kunnen inspireren.

In het leven van vandaag probeer ik als een jongleur mijn aandacht te verdelen in een liefdeVOL leven: een gezin met twee prachtige kinderen, therapiepraktijk, schrijven, vrienden, familie en beestenboel.

Logo Monique Rosier
Home
Voor Wie
Monique Rosier
Therapie
Eetverslaving
opleiding coach
Mijn Boek
In de Media
Reacties
Reacties
Maak een afspraak
Info & Contact
 
Tekst Monique Rosier